Det är otroligt roligt att få återkoppling från mina klienter. Efter avslutad samtalsserie får alla fylla i en utvärdering och här är några av omdömena jag fått.

Andreas hjälpte mig att hitta min dröm och mål och hur jag ska ta mig dit. Med många delmål blir vägen rolig och lättare och det finns mycket att fira, tack Andreas.

Anette från Eksjö

Coachingen med Andreas skapade tid för reflektion, synliggjorde ambitioner, gav mig nytt fokus, gjorde mig motiverad och fick mig att gå från tanke till handling.

Det är otroligt vad mycket som kan hända på så kort tid och jag kan varmt rekommendera coaching med Andreas!

Frida, Stockholm

Coachingen med Andreas har gett mig nya perspektiv och insikter som hjälpt mig i mitt
dagliga arbete.

Det har varit en fantastik möjlighet till att bolla både idéer och frågor
som hjälpt mig att växa i min yrkesroll och få en större tillit till min egen kompetens.
      

Lisa 34, Gotland

Trots att jag sedan tidigare arbetat mycket med självutveckling så fick jag med hjälp av Andreas nya värdefulla insikter och tankesätt. Uppskattade verkligen hans engagemang, närvaro och kommunikativa förmåga. 

Lina, Göteborg 

Jag hade slutat tänka på mitt drömjobb som något jag faktiskt skulle kunna uppnå och nedgraderat det till just bara, en dröm.

Genom coaching har drömmen gått till att bli något jag nu aktivt börjat söka efter.

Emil 35, Stockholm

Coaching med Andreas beskrivs som

Tryggt
Smidigt
Stärkande

Erfarenhet

När jag går igenom vad mina klienter har tyckt kan jag se att det är tydlig skillnad mellan de som har bokat enstaka tillfällen och de som bokar paket. När du bokar paket får vi chansen att kontinuerligt följa upp men också skapa en bra relation och det har jag förstått att det uppskattats av mina klienter. Självklart kan det vara svårt att bestämma sig för ett paket från början så därför rekommenderar jag att vi bokar ett prova på samtal initialt så du får känna efter om det känns bra för dig. Om du bokat ett enstaka samtal först och sedan vill komplettera till ett paket så betalar du självklart bara mellanskillnaden.

Berättelser

Läs om Johanna som hittade ett sätt att fungera bättre som mellanchef efter att fått coaching på hur hon kunde bli bättre på kommunikation

Har du frågor? Kolla in vanliga frågor och svar.

För att boka kontakta mig så hör jag av mig till dig.